Qolsharif Mosque- Russia
Sheikh Zayed Grand Mosque- United Arab Emirates
Sultan Omar Ali Saifuddin Mosque- Brunei
      
Federal Territory Mosque- Malaysia
Sultan Ahmed Mosque- Turkey
Islamic Center of America- United States
Sunshine Mosque- Australia
around, islam, masjid, moskeer, mosques, the world,
"En höggravid trebarnsmor blev misshandlad på en parkering i stockholmsförorten Farsta under fredagen då en främmande man började dra i hennes slöja och kläder samtidigt som han skrek att ”såna som du ska inte vara här”. Han dunkade hennes huvud mot en bil så hårt att hon förlorade medvetandet."  Aftonbladet
 
I am speechless helt ärligt, vet inte vad jag ska säga. En HÖGGRAVID kvinna blir slagen, slagen för att hon bär slöja, slagen för att hon valt att täcka sitt hår och följa sin religion. Hur hemskt är inte det?! Ni som talar om demokrati, var är den? Ingår inte religionsfrihet i demokratin? Varför skrämmer en huvudduk er så mycket? 
 
Jag har även hört mycket om att beslöjade kvinnor (speciellt niqabister) blir diskriminerade & kränkta och det är inte heller acceptabelt! Ingen ska diskrimineras eller misshandlas på grund av sin klädsel!
 
Jag vill även klargöra för alla att slöjan INTE är till för att förtrycka kvinnan utan tvärtom, det är för att höja hennes status och skydda henne, (ett mer detaljerad inlägg om hijaben kommer inshallah upp lite längre fram). 
 
Må Allah skydda alla våra systrar. 
 
      
aftonbladet, farsta, våld,
Imam Ali(A) sade:
”Umgås med folket så länge du lever på så sätt att du blir omtyckt hos dem och din bortgång orsakar sorg hos dem.”
[Nahj ol-Balagha, Predikan 9]
hadither, imam ali, islam, umgänge,